Arhive kategorije: Obavijesti

Obavještenje o početku nastave za roditelje/staratelje

U skladu sa naredbom Vlade Tuzlanskog kantona obavještavamo roditelje/staratelje učenika JU OŠ “Čelić” Čelić da nastava u školskoj 2021/2022. godini počinje 1. septembra po redovnom planu i programu uz striktno poštivanje važećih naredbi i preporuka nadležnih organa i institucija.Navedene mjere se odnose na održavanje socijalne distance, nošenje maske, dezinfekciju prostora i pojačano provođenje higijenskih mjera.Učenici… Nastavi čitati »

Obavještenje za roditelje/staratelje učenika

Obavještavaju se roditelji/staratelji učenika JU Osnovne Škole “Čelić” da su odlukom Vlade Tuzlanskog kantona svim učenicima od I-IV, i VI razreda obezbijeđeni besplatni udžbenici za školsku 202112022. i to: I razred: Moja početnica, Moja matematika, Moja okolina, Muzička kultura II razred: Moja čitanka, Moja matematika, Moja okolina, Muzička kultura III razred: Moja čitanka – udžbenik,… Nastavi čitati »

Termini održavanja roditeljskih sastanaka

Roditeljski sastanak kod Jusufović Edhema (Odjeljenje učenika sa posebnim potrebama) je u srijedu 23.06 u 09:00h. Mole se roditelji da se u školi i školskom dvorištu pridržavaju mjera zaštite protiv COVID-19.